donderdag 27 november 2014

Christmas shopping

Vintage Winter paperpad Maja Design
Daisy Christmas Shopping - DDS3346 Marianne Design
die Joy!Noor! 6002/0360
Caran d'Ache supracolor soft pencils
Icicle stickles
Flowersoft Polar White
Walnut Stain
*****
Thursday so time for another Christmas card.  Getting ready for Christmas was the theme for Hazel this week and for this I've used the Christmas Shopping stamp from the Don & Daisy collection.  Daisy is coloured with pencils and I've added flowersoft to the fur and the pompoms.  To finish I've added a simple bow and some blingbling.

Donderdag dus tijd voor een nieuwe kerstkaart.  Je klaarmaken voor het kerstfeest was het thema voor Hazel deze week.  Hiervoor heb ik de Christmas Shopping stempel uit de Don & Daisy collectie gebruikt.  Daisy is gekleurd met potloden en op het bont en de pompoms heb ik flowersoft toegevoegd.  Om af te maken heb ik een strik en wat hotfixsteentjes toegevoegd.

Bij deze wil ik jullie ook heel hartelijk danken voor alle lieve berichtjes naar aanleiding van mijn ogen, het deed me echt goed ;).  Het gaat gelukkig al een stuk beter en ik moet nu toch nog ruim 2 weken druppelen.  De moed zit er nu toch weer wat meer in dat het ook weer helemaal goed komt.  Ik heb de bril voor binnenshuis en de lenzen voor buitenshuis.  Een kappersbezoekje met bril  (nou ja meer zonder) afgelopen week zorgde bij mij al behoorlijk voor wat frustraties want zonder zie ik amper.  Als het definitief gedaan zou zijn met de lenzen zal ik er wel aan moeten wennen, het is dan niet anders.

Thanks for stoppin' by :).
Dank jullie wel voor het langskomen :).
Misseke

*******
Dit is de 48ste kerstkaart voor de 52 weeks of Christmas Challenge  

*******

I would like to enter the following challenges:
Craftyhazelnut's Christmas Challenge, challenge 204: getting ready for Christmas
Craftyhazelnut's Christmas Challenge extra, november 2014: anything goes