donderdag 10 oktober 2013

Elsie met eekhoorntje

 Elsie & Squirrel - Wild Rose Studio CS331
Indian Summer paperpad - Basic Grey
Creatables LR0154 & LR0141 - MD
Bloemen, blaadjes & vlinders - 
ponsen Nellie Snellen
tekststempel Joy!Crafts
Flowersoft
Seedless preserves distress
Faber Castell Polychromos
******
Vandaag nog een kaartje maar per toeval zag ik dat de challenge op een Hoop Inspiratie Challenge blog Dierendag was en daar kon ik dit kaartje wel aan laten meedoen.  Het gebruikte papier is een ouder van Basic Grey - ik probeer nu echt om eerst wat papier op te maken vooraleer ik weer in de verleiding kom om er nieuwe aan te schaffen (er zijn ergere verslavingen toch ? ;) ) - maar past wel bij het seizoen.  Elsie is gekleurd met Polychromos en de bloemetjes zijn Flowersoft.  Alles ging goed tot het versieren.  Dat is altijd zo twijfelen bij mij ondanks alle inspirerende voorbeelden om me heen: blogs , boekjes etc.  Vooraleer de kaart af was zaten we dus weer een paar daagjes verder.  Ik ben het zo langzamerhand wel gewoon dat dat niet van een leien dakje gaat.  Maar de kaart is af en ik ben er nu wel best tevreden over ;).

Nog een close-upje van het labeltje:


Dank jullie wel voor het langskomen ;)
Graag lees ik jullie reacties ;)
Misseke
*******
Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de volgende challenges:

Three Kings


3D kerstboek DS 412 01 - Studiolight Action
Embroidery Die Freebie Hobbyzine
evergreen bough
******

Thursday so time for another Christmas card.  The challenge for Hazel this week  is a picture inspiration and I went with part of the Nativity story: the 3 Kings.  The 3d picture comes from a Studiolight book and I pretty much made the card as in the book and just added the embroidery die.  Another finished card for the stash ;)

Donderdag en weer tijd voor een kerstkaart.  Deze week was het een foto inspiratie bij Hazel en ik ging met een deel van het bijbelverhaal: de 3 koningen.  Het 3D plaatje komt uit een boek van Studiolight en ik heb de kaart gemaakt zoals in het boek, 'k heb alleen het kleine borduurmalletje toegevoegd.  Weer een kaartje erbij voor de voorraad ;).

Bij het opmaken van dit bericht zag ik ook dat ik de maandelijkse challenge bij Yvonne's 52 weeks of Christmas heb gewonnen - hartstikke leuk en hartstikke blij natuurlijk!  Alvast hartelijk dank Yvonne!

Dank jullie wel voor het langskomen :).
Thanks for stoppin' by :).
Misseke
******
Dit is 42ste kerstkaart  voor  Yvonne's 52 weeks of Christmas Challenge

*******

I would like to enter the following challenge:
Craftyhazelnut's Christmas Challenge, challenge 145: picture inspiration
Craftyhazelnut's Christmas Challenge extra, october 2013: anything goes