donderdag 11 februari 2016

Vintage Christmas

Joyful Peace paperpad GCD studios
picture: Cardtoppers CT1501 - Marianne design
Die cuts Marianne Design:
Craftables CR1332 Square/Vierkante
Craftables 1326 Prettige Feestdagen
Creatables LR0142 poinsettia
Creatables LR0191 lantern/lantaarn
lace/kant freebie Do Crafts Magazine
Seambinding ribbon:
light beige & medoc(bordeaux) Wild Orchid Crafts
& Havana Brown Really Reasonable Ribbon
Walnut Stain Distress & paper distresser
*********
Thursday so time for another Christmas card.  Vintage week for Hazel this time and so it became a vintage card with die cuts from Marianne Design.

Donderdag dus weer tijd voor een kerstkaart.  Vintage week voor Hazel deze keer en ik heb er eentje gemaakt met allemaal stansjes van Marianne Design.

Een paar weekjes terug vroeg Leny waar ik toch altijd mijn lint/kant vandaan haal.  Een groot deel komt van Really Reasonable Ribbon, een Amerikaanse winkel waar ik een paar jaar terug lid ben geweest van de maandelijkse lintclub.  Ik kreeg toen maandelijks een 10-tal lintjes tegen schappelijk prijs en toen 1 dollar maar een halve euro was. Inmiddels is de dollar flink gestegen in waarde en de verzendkosten vanuit de USA ook en ben ik er ook mee gestopt.  Wel inmiddels een flinke collectie rijker en af en toe hebben ze ook eens uitverkoop en dan kan ik toch weer niet weerstaan ;).  Een groot deel van mijn seambinding lint (dubbele strik met 3 verschillende tinten op de kaart - samenstelling zie hierboven) komt ook daar vandaan en de laatste jaren ook van Wild Orchid Crafts beter bekent door hun verkoop van roosjes en die zitten in Groot-Brittanië.  Ik probeer in de toekomst de oorsprong erbij te schrijven ;).

Thanks for stoppin' by :).
Dank jullie wel voor het langskomen :).
Misseke
*******

Met deze kaart wil ik graag meedoen bij de volgende challenges:
*Dit is de 6de  kerstkaart voor de 52 weeks to Christmas Challenge 
*Scr@p-cards challenge blog: challenge #82: alles mag met een strik - 2de kaart

*******