donderdag 11 september 2014

Sammi Boo Caroling

Sammi Boo Caroling digi Lacy Sunshine
Old Fashioned Christmas - PB7026 bloc Marianne Design
Petra Van Dam LR0240 die - Marianne Design
Crystal, Eucalyptus & Pink Taffeta stickles
Peacock Feathers distress
Caran d'Ache Supracolor soft pencils
******
Thursday so time for another Christmas card.  Do you hear what I hear? was the challenge for Hazel this week and I choose Sammi Boo Caroling to go with it.  Just coloured, stickled and added some bling bling.  Last week I was the second winner in Hazel's challenge so happy days ;).

Donderdag dus tijd voor een nieuwe kerstkaart.  Hoor je wat ik hoor? was de uitdaging voor Hazel deze week en ik heb hiervoor het zingende Sammi Boo digitje gekozen.  Alleen gekleurd, gestickeld en wat strass steentjes toegevoegd.  Blije dagen want ik was de 2de winnaar bij Hazel afgelopen week ;).
Heb ik een truukje voor het stickelen van de randjes?  Niet echt ;).  Hoe vaker ik het doe, hoe beter het gaat maar dat is met veel dingen zo in de knutselwereld ;).  'k Gebruik altijd de stickles van Ranger want die hebben een heel fijn teutje en daar gaat het het best mee.  Een tandenstokertje en babydoekje bij de hand voor als het verkeerd gaat en ik het vlug kan herstellen.  En dan gewoon hoppa en niet teveel gaan nadenken ;).

Thanks for stoppin' by :).
Dank jullie wel voor het langskomen :).
Misseke

*******
Dit is 37ste de kerstkaart voor 52 weeks of Christmas Challenge

*******

I would like to enter the following challenges:
Craftyhazelnut's Christmas Challenge, challenge 193: Do you hear what I hear?
Craftyhazelnut's Christmas Challenge extra, September 2014: anything goes