woensdag 19 december 2012

Nichola Fairy
Toen ik een gratis digi won bij Wags 'n Wiskers Stamp Challenge heb ik gekozen voor de Nichola Fairy.  Momenteel loopt er een challenge bij hun van alles mag dus 'k vond het dan toch dat ik moest trachten weer mee te doen ;).  Voor deze kaart heb ik het Prima Marketing papierblokje Zephyr gebruikt en de Joy! Noor stans (6002/0147).  Voor het beinkten heb ik Broken China distress gebruikt en Nichola is ingekleurd met Supra Color Soft potloden.  Wat kant en hotfixsteentjes en toen vond ik hem eigenlijk wel af.

When I won a free digi with the  Wags 'n Wiskers Stamp Challenge I choose the Nichola Fairy.  And as their challenge for the moment is Anything Goes I thought that I should try to play along again ;).   I've used a paperpad from  Prima Marketing: Zephyr and used a  Joy! Noor die (6002/0147).  The die and papers are inkt up with Broken China distress and Nichola is coloured with  Supra Color Soft pencils.  Some lace and hotfix stones and then I found that he was actually finished.

Dank jullie wel voor het langskomen.
Thanks for stoppin' by.
Misseke
******************************
I would like to enter the following challenge:

Snoesjes tagkaartToch nog even een tagkaart gemaakt voor het Marianne Design Challenge Blog.  De challenge was een traditionele kerstkaart in de kleuren wit - groen - rood.  De basis is wit bij mij en de witte stans van Petra Van Dam (LR0235) mal is bewerkt met Festive Berries Distress inkt.  Het achtergrond papiertje is van het Cosy Christmas Paper Blocje en het 3D plaatje is een kerst Snoesje.  Om de tagkaart te maken gebruik ik altijd de stans van Tim Holtz en leg de vouw van een dubbel gevouwen kaart net binnen het snijgedeelte zodat je dan ook een dubbelgevouwen tag overhoudt.

Dank jullie wel voor het langskomen.
Misseke

***********************
Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge: