donderdag 20 november 2014

Christmas wreath

Classic Christmas Pretty Paper bloc - Marianne Design PK9113
Christmas wreath topper - Decotime Action
Desinables folder Stars DS0904 - Marianne Design
Walnut Stain
******
Thursday so time for another Christmas card.  Go green was the theme for Hazel this week so I've made a quick card with lots of green.

Donderdag dus tijd voor de wekelijkse kerstkaart.  Groen was het thema voor Hazel deze week en ik heb een vlug kaartje gemaakt met veel groen.  
'k Had er weinig zin in deze week.  Jammergenoeg bleken de rode ogen niet van de allergiën te komen maar door een hoornvliesbeschadiging veroorzaakt door contactlenzen ook al draag ik ze niet zoveel.  Sinds vorige week had ik het gezichtsvermogen dat minder werd (niet zoveel last bij het knutselen maar wel met tv kijken etc) en na een bezoek aan het ziekenhuis bij de oogarts, een 2de Dokter Tinus (grrrr) bleek het dat te zijn.  Niet veel wijzer geworden of ik nu eerst een infectie had en dat het door het lenzen dragen is gekomen of zowiezo door de lenzen.  Heb ontstekingsremmende (met antibiotica) druppels - het rode werd hierdoor al volledig verdreven -  en binnen 4 weken weer op controle, bij een andere dokter om te kijken of het zicht weer volledig is hersteld.  Buiten lenzen niet meer dragen verder geen raadgevingen gekregen.  Onrustige, bangelijke dagen achter de rug en nu is het geduldig afwachten en erin geloven dat het allemaal goedkomt.  'k  Heb ook al wel wat winst, gelukkig maar hé.  Ook al heb ik weinig last met computeren en knutselen toch ontbreekt de zin een beetje.  En ik doe wel de blogrondjes maar de animo ontbreekt een beetje ;).

Thanks for stoppin' by :).
Dank jullie wel voor het langskomen :).
Misseke

*******
Dit is de 47ste kerstkaart voor de 52 weeks of Christmas Challenge  

*******

I would like to enter the following challenges:
Craftyhazelnut's Christmas Challenge, challenge 203: Go green
Craftyhazelnut's Christmas Challenge extra, november 2014: anything goes