maandag 25 november 2013

Setjes kerstkaarten

Vandaag laat ik jullie een aantal setjes zien die ik de afgelopen dagen  heb gemaakt en die voornamelijk bestemd zijn voor mijn moeder.  Buiten het 1ste setje wat vluggere kaartjes dan wat ik normaal maak en misschien een inspiratie voor diegene die er nog wel wat te gaan hebben ;)Dit setje kerstkaarten is gemaakt met plaatjes en accessoires uit het 3D speciaal Vintage kerst kaarten boek van Studiolight naar grotendeels eigen idee.  Eigen malletjes met doorgewoven lint of twine.  Stempeltjes rechtsboven zijn van Crealies en beneden rechts is de kerstbaltekst uit een setje van de Action.  Deze namen wel wat tijd in beslag maar naar mijn doen viel het wel mee ;).


4 x dezelfde embossfolder van Couture Creations gebruikt en geëmbosst met Black Magic Core'dinations Color Core cardstock.  Na het embossen het papier afgeschuurd zodat de onderliggende kleur te voorschijn komt.  Een bijpassend lintje en tekst en klaar waren ze ;).  Dit setje is verkrijgbaar in mijn winkeltje.


4 x dezelfde embossfolder van Nellie Snellen met wit papier en iedere keer bewerkt met distressinkt om aan te passen aan het plaatje.  Wat lint en eventueel een labeltje en ook weer klaar ;).


3 x dezelfde embossfolder van Xcut (Holly)  gebruikt en geëmbosst met Black Magic Core'dinations Color Core cardstock.  Na het embossen weer het papier afgeschuurd zodat de onderliggende kleur te voorschijn kwam.  De randen van de embossfolder zijn voorzien van een passende stickles randje.   Een pakje 3D kerststickers van de Action gebruikt om te decoreren. De dikke foampadjes die onder de plaatjes zaten heb ik verwijderd anders werden de kaartjes te dik om normaal te versturen in België waar mijn ouders wonen.  

Zo ik ga nog wat setjes maken;).  Dankzij Yvonne's 52 weeks of Christmas  heb ik er ruim genoeg voor mezelf en heb ik nu tijd om mijn winkeltje wat aan te vullen.

Dank jullie wel voor het langskomen ;)
en 
Alvast bedankt voor al jullie lieve reacties ;)
Misseke