donderdag 7 januari 2016

Christmas bird

Norland paper pad - Farm House
die cut LR0327 - Marianne Design
picture GH3069 vintage kerst - Gerda's Hobbyshop
walnut stain distress
******
First post of the year so I like to wish everyone a Happy New Year!
Again this year on thursday time for a Christmas card.  Vintage or anything goes for Hazel and for the monthly challenge of 52 weeks to... an animal had to be used and I've used a little bird.

De 1ste post van het jaar en hierbij wil ik iedereen een creatief en vooral een gezond 2016 wensen.  
Het is lang geleden dat ik wat gepost heb.  Het einde jaar kwam met een griepje en ze blijft maar hangen en de laatste maanden voeren zowel de allergietjes als de hormoontjes behoorlijk oorlogje in mijn lichaam.  Allemaal gelukkig geen erge dingen alleen nergens zin in, noch de kracht noch de energie ervoor en ook totaal geen zin om te knutselen, te bloggen of wat dan ook.  Maar er is licht aan het einde van de tunnel - laten we maar hopen dat het geen lange tunnel blijkt te zijn ;).
Volle goede moed aan dit kerstkaartje begonnen - een diertje moest erop voor de maandelijks challenge bij 52 weeks to... en ik heb gekozen voor dit vogeltje.  Een beetje vintage voor de challenge van Hazel en ik ben best wel tevreden over het resultaat en nu op naar de volgende ;).

Thanks for stoppin' by :).
Dank jullie wel voor het langskomen :).
Misseke
*******

Met deze kaart wil ik graag meedoen bij de volgende challenge:
*Dit is de 1ste  kerstkaart voor de 52 weeks to Christmas Challenge en doet tevens mee met de maandelijkse challenge: gebruik een dier


*******

I would like to enter the following challenges: