zondag 13 juli 2014

40 jaar huwelijksjubileum

Noir & Chic papierblok First Edition
Hart stans: LR0299 Marianne Design
blaadjes Billie 6002/0264 Joy!Crafts
letterstempeltjes Urban Stamps van Do Crafts
Black Soot distress
******
Afgelopen vrijdag waren vrienden van ons 40 jaar getrouwd en daar hoorde natuurlijk een kaartje bij.  Ze hadden ons een uitnodiging gestuurd met een recente foto van hun en die heb ik ingescand en het oude krant effect op losgelaten met een fotobewerkingsprogramma.  Deze foto dan afgedrukt en gebruikt op de kaart.  Het papierblokje had ik al lang liggen en ik wist eigenlijk niet zo goed voor wat te gebruiken en nu kwam het goed van pas.  De stansen zijn uit parelkarton gemaakt en beinkt met black soot distress.  De lettertjes en cijfers zijn gestempeld met Stazon, die bleef ook zitten op het parelkarton.  De strik is gemaakt van lint en kant en met warme lijm op de kaart gezet.  De bloemetjes van Wild Orchid Crafts zijn met 3D kit op de kaart gezet, doe ik wel vaker zodat ik er ook nog van alles kan onder schuiven, het moet dan wel even drogen.  
Het feestkoppel was er heel blij mee en daar doen we het ook voor ;).

Dank jullie wel voor het langskomen :)
en 
Alvast bedankt voor jullie lieve reacties,
ze doen me altijd enorm plezier :)
Misseke

13 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi misseke wat ben ik blij om bij jou weer eens een andere kaart te zien dan een kerstkaart. Je kan van die mooie kaarten maken en dit vind ik helemaal een topper! Maar ja die is dan ook voor vrienden gemaakt, dus extra mooi natuurlijk!! Beeldschoon gemaakt en heel chique!
Lieve groetjes van Gerie

Lia zei

Prachtige kaart, mooi papier en ja de hartenmal is echt gaaf toch?
groetjes Lia

trijntje zei

Hoi Misseke. Een prachtige kaart is dit geworden. Heel moi met deze mooi mal. Echt voor een liefdespaar. Mooi in de vintage stijl gemaakt. Groeten Trijntje

Wilma zei

Een heel MOOI en SUPER PERSOONLIJK kaartje Misseke. Dat zal zeker in de smaak zijn gevallen.
Liefs Wilma ☺☺☺

Ans Gilbert zei

Hoi Misseke,
WOW..wat een prachtige kaart, leuke bewerking van de foto, mooi papier voor 't hart gebruikt, lief de lettertjes, super..
liefs Ans

GerJanne zei

Hoi Misseke, wat een prachtige kaart voor en huwelijksjubileum. En net als ik vind jij het dus ook leuk om een foto te gebruiken. Dat maakt het meteen een stuk persoonlijker! Mooi met die bloemetjes en stansen.
Dat zullen ze vast en zeker gewaardeerd hebben!
Groetjes,
GerJanne

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje Misseke.Groetjes Joke

nans'creablog zei

Wauw wat een prachtige kaart Misseke. Zo mooi. Ook heel persoonlijk met de foto erbij.

Groetjes,
Nans

jolanda zei

leuke kaart

Marfien zei

Mooie kaart voor een 40 jarig huwelijk, met je kerstkaart ben je helemaal "out of the box" vooral die kleine ballen aan de zijkant vind ik erg mooi

Marjan Küppers zei

Dat ze er blij mee waren is volkomen terecht, want wat een mooie romantische kaart! Duidelijk is dat je er veel aandacht aan hebt besteed, mooi!

Erica ♥ zei

Wat een gave kaart, echt super gemaakt ☺
Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Mieke zei

Ziet er schitterend uit!