maandag 13 mei 2013

Bloemen voor Moederdag

 Borduur- en stansmal Ann Paper Art AND0004
3D: Yvonne's Creations
Maya Vintage Summer Basics paperpad
Cheery Lynn's English Teaparty doily DL101
Garen: Sulky 1287 (groen) - Sulky 1189 (bordeaux)
**************

Borduur- en stansmal Ann Paper Art AND0003
3D: Yvonne's Creations
Basic Grey Eva  paperpad
Garen:  Mettler Silk 9818 (groen) - Sulky 1192 (fuschiaroze)
**************
 
Voor de Moederdag kaarten dit jaar heb ik de nieuwe stans borduurmallen van Ann Paper Art gebruikt - het scheelde weer in het prikken - niet mijn favoriete bezigheid ;).  Allebei in combinatie met een 3Dtje van Yvonne's Creations.  De ene is wat meer vintage geworden dan de andere.  Niet zoveel tierelantijntjes gebruikt maar dat heb ik al gauw met borduurtjes omdat ik de aandacht toch echt wel op het borduurtje wil houden ;) maar ook omdat ik het keimoeilijk vind er iets passend "meer" van te maken.  Ook hou ik van de vollere patronen dus Ann's 1-5 werd 1-6 en de 1-4 werd 1-5 - doe ik wel vaker met Ann's patronen en andere maaksters ;).  
De Belgische moeder was tevreden, de Nederlandse schoonmoeder was tevreden en dus was de dochter/schoondaochter ook heel tevreden :).

Dank jullie wel voor het langskomen ;)
en
alvast bedankt voor jullie reacties, die ik steeds met veel plezier lees ;).
 
Misseke

7 opmerkingen:

Margreet zei

Nou zeg, als moeder/schoonmoeder daar niet blij mee zouden zijn geweest, dan had ik ze daar eens over aangesproken...wat een kunstwerkjes!

Gertie zei

Ik ben ook heel tevreden haha heb je weer toppie gemaakt , groetjes

Scraptastische hobby zei

Hallo Misseke, ik zal je heel eerlijk zeggen dat ik persoonlijk niet zo van borduurkaarten hou, maar jij kunt er met mooie papier en kleur keuze en zoals nu met bloemen, een prachtige kaart van maken! `t Ziet er ook zo verzorgd uit, dus daarom vind ik je kaarten heel mooi!
Groetjes van Gerie

Wies zei

Twee mooie geborduurde moederdagkaarten!
Groetjes, Wies

trijntje zei

Hoi Misseke. Heel erg mooie kaarten heb je gemaakt met de mallen. De plaatjes passen ook perfect in de mallen erg leuk bedacht. Leuk dat je bij elkaar kunt zien hoe je de mallen kunt gebruiken. IK zag zonet bij Hetty dat zij ook met zo'n mal ook een erg leuke kaart heeft gemaakt. Moet je maar eens gaan kijken zij staat ook bij mijn reacties. Groeten Trijntje

Corrie zei

Ooooo Misseke wat zijn je geborduurde kaarten prachtig, dat de moeders er blij mee zijn geloof ik graag, ze zijn echt prachtig.
ik zit er van te genieten zo mooi.
Lieve groetjes, Corrie

Hetty zei

Wauw !!!! wat een mooie kaarten heb je gemaakt met de mallen. Super gewoon. Zoals jij de laatste hebt gemaakt zat ook al in mijn bolletje.
groetjes Hetty