zaterdag 9 februari 2013

Whiskykaart

3D: voorbeeldkaarten
embossfolder: Boekenvoordeel
Kaisercraft Up & Away paperpad
Walnut Stain Distress
********
Vandaag een eenvoudige mannenkaart met 3D afbeelding.  De embossfolder heb ik gebruikt met Core'dinations color core cardstock en dan afgeschuurd.  Verder simpel afgewerkt, de ideale mannenkaart dus ;).

Margreet vroeg of ik iedere dag een kaartje maak?  Ik probeer het wel maar het lukt niet altijd ;).  Meestal heb ik de namiddag voor het kaarten maken.  De stempelkaarten zijn echte vluggertjes als ik het red in een namiddag ;).  's Avonds borduur ik de kaarten meestal of knip 3D voor de tv en soms zit ik te haken.  Het afmaken van de borduurkaarten doe ik ook 's namiddags en daar doe ik er dan wel meerdere van.  Volgens mij ben ik wel een beetje verslaafd ;).

Dank jullie wel voor het langskomen ;).
Fijn weekend
Misseke

3 opmerkingen:

scraplouise zei

Mooi mannenkaartje, leuke embossingfolder heb je gebruikt.
Nou ik ben ook wel een beetje verslaafd hoor ben wel haast iedre dag in mijn Hobbykamer te vinden en als geen kaarten maak zit ik ook te haken, heerlijk hoor we vervelen ons niet!.

gr.LOuise

Wilma zei

Proost Misseke ☺☺☺.
Je mannenkaart is SUPER geslaagd met die eyelets en de touwtjes.
Fijn weekend en liefs Wilma

Margreet zei

Heerlijke mannenkaart, Misseke...Joop houdt van whisky (14-11 jarig...haha)...vind het leuk zoals je met de eyelets en touw er nét weer een speciale draai aan weet te geven!
Ik werk 2,5 dag. Op de hele werkdagen kom ik meestal niet verder dan bloggen (nadeel dat je dan DT lid bent en aan veel wedstrijdjes meedoet). 's Avonds kijken we meestal een DVDtje.
Heel fijn weekend gewenst!
xxx Margreet