maandag 14 januari 2013

Waxinelichtje

Aangezien ik al sinds donderdag zit te dubben over het afmaken van een mannenkaart ben ik maar een ander projectje begonnen.  Het patroon voor het omhaken van een glazen potje is van Creathea.  Na een oproep van mijn man op zijn werk voor Olvarit potjes kon ik beginnen.  Ik denk zelf dat ik hem iets te vast heb gehaakt maar al doende leert men ;).  Het bloemetje is eveneens zelf gehaakt en is het patroontje van Nieskruid uit het boek van Lesley Stansfield: 100 bloemen (gevonden bij Boekenvoordeel).  

Dank jullie wel voor het langskomen ;)
Misseke

3 opmerkingen:

Margreet zei

Ziet er echt leuk uit Misseke...je nieskruid is trouwens ook heel mooi...ik heb het patroon uitgeprint en zal dat aan mijn moeder geven...misschien lukt het haar om van een patroon af te haken! Had je nou met onderstaande kaart ook al weer een prijs gewonnen?
xxx Margreet

scraplouise zei

Pas maar op Misseke want het wordt een verslaving, ik deze week al 8 potje gehaakt. Maar niet alleen Olvaritpootjes, ook jamp, zuur en pestopotjes. Ik zet voor Olvaritpotjes 40 steken op met Cantania naald nr 2.5, het kan beter wa te strak als te los zitten. Mooi zo dat bloemetje erop!.

gr.LOuide

Wilma zei

Ben jij ook al aan de "HAAK" geslagen ☺☺☺.....ziet er heel MOOI uit.....zeker dat gehaakte bloemetje.
Liefs Wilma ☺☺☺