zondag 20 januari 2013

Through the looking glasses

Chronology paperpad Do Crafts
Urban Stamps Looking Glass
Triboss embossfolder Chronology Cogs
Xcut Chronology cogs dies
label & tekst Crealies
Rusty Hinge, Dusty Concord Distress
Tarnished Brass Stains
***********
Wat een mooie nieuwe serie Chronology van Do Crafts!  Helemaal verliefd en echt een ideale lijn voor de mannenkaarten.  De stempel heb ik gestempeld met Versamark embossinkt en met goud embosspoeder geëmbost en dan met een blending tool en 2 kleuren distress bewerkt.  Dit heb ik ook gedaan  met de embossfolder.  Labeltje en de radertjes zijn gestanst uit kraftpapier en dan bewerkt met de 2 distress' en ook met de metalic stains.  Alle randen zijn met deze stains bewerkt.  De tekst is ook met goud geëmbost.  Wegens de donkere paarse kleur van de basiskaart heb ik ook aan de binnenkant een geblend, beinkt (met stempeltjes die zaten in het gratis setje van het Do Crafts Creativity magazine) papiertje gedaan zodat er eventueel makkelijk nog wat binnenin geschreven kan worden.
 
Eindelijk eens een mannenkaart gemaakt die niet meteen naar een bestemming vertrekt maar in mijn webwinkeltje terecht komt ;).

Dank jullie wel voor het langskomen :)
Misseke

4 opmerkingen:

Margreet zei

Alweer zo'n geweldige mannenkaart, Misseke...prachtige materialen heb je weer gebruikt én fijn dat je uitleg geeft hoe te werken...
Heb je gezien dat je voor de zoveelste keer in de Top 3 van Willow staat???
Fijne, witte zondag!
xxx Margreet

Kaartenkraam zei

Via via kwam ik hier terecht en ik ben meteen volger geworden want ik vind je kaarten heel mooi. Vooral deze mannenkaart is helemaal perfect!

groetjes van Ank

scraplouise zei

Altijd moeilijk mannenkaarten, maar deze is echt super Misseke, mooie materialen heb je gebruik!!

gr.LOuise

Wilma zei

Het is een PRACHTIGE en STOERE mannenkaart Misseke.....GEWELDIG zoals jij alles hebt bewerkt met inkt.
Liefs Wilma ☺☺☺