dinsdag 13 december 2011

1 tag for Christmas


Tim Holtz doet begin december altijd zijn 12 tags for Christmas en dit is mijn versie van tag 1.  Een heleboel technieken passen dan de revu en ook al doe je dan niet mee je kan er heel wat van opsteken.  Er wordt ook massaal meegedaan - een ware lust voor het oog ;).
Even terug naar mijn versie. Tag gemaakt met de mal van Tim - heb er ook een kaarttag achter gemaakt maar achteraf niet nodig want hou hem lekker zelf ;).  Noel is gemaakt met de Slice - Mistletoe kaart - uit zilver cardstock en volledig geëmbosd met Rainbow Sparkle van Ranger en de randen bewerkt met Frosted Lace Stickles.  Losse glitter en ik gaan echt niet samen of ik leefde nu gegarandeerd in een glitterhuis ;).  De achtergrond is er eentje van Cuttlebug zelf.  De zogenaamde denneappeltjes is de engelse roos creatable (LR0162) van Marianne Design.  'k Heb er sneetjes ingemaakt en knikjes maar moeilijk te vormen met dat stugge Core dinations papier. Randen bewerkt met een witte verfdabber - een goedkope gevonden bij Knutselruimte Aguinij.  Extra toefjes wit met Enamel Accents wit van Ranger en frosted lace stickles.  De andere creatables: dennetakjes (LR0181) en ornamenttakje (LR0157) ook bewerkt met de verf en de frosted lace stickles.  En muziekbanner heb ik zelf uitgesneden uit het muziekpapier van een Pretty papers blokje.  De kraaltjes komen uit de voorraad.  Als distress inkt heb ik ook de Frayed Burlap gebruikt. 
Al bij al leuk om te doen maar het meeste had ik ook wel in huis want anders wordt het wel een erg duur tagje ;)

Dank jullie wel voor het langskomen
en alvast bedankt voor jullie reacties ;)
Groetjes, Misseke

4 opmerkingen:

Silvia zei

Wat een mooie tag Misseke.

gr. Silvia

Margreet zei

Wat een geweldig mooie tag heb je gemaakt Misseke....ik ben net terug van vakantie, dus ik loop hopeloos achter met mijn kerstkaarten....denk dat ik deze tag-sessie van TH ook maar ga doen....ben momenteel helemaal fan van hem!
xxx Margreet

Yvonne zei

Een prachtige tag.
Groetjes,Yvonne.

gertie zei

zonde dat je hem zelf houdt hahahaha ontzettend mooi hoor enne...hing hem ook zelf op hoor , ga eens kijken of ik die site vindt , ideetjes zijn altijd welkom dikke knuf van mij Gertie